Schackintresserad? Besök Tyresö SK vi älskar schack.

  • Juniorverksamheten

    Tyresö SK har verksamhet för juniorer på "hemmaplan" i föreningsgården Kvarnhjulet. På begäran försöker vi också erbjuda verksamhet i skolor i Tyresö och Nacka.

  • Allmänna verksamheten

    Tyresö SK har sin allmänna verksamhet på "hemmaplan" i föreningsgården Kvarnhjulet. Kvarnhjulet ligger i Bollmora (Tyresö centrum)

  • Något på gång

    Tyresö SK kommer att försöka starta om sina nybörjar kurser under vintern 2017. Mer info kommer.

Här har varit väldigt tyst om Tyresö SKs äventyr i Lag-DM och Allsvenskan. Av, dessvärre, förklarliga skäl. Det förefaller inte som om lagledarna känner för att rapportera om den pågående monumentala underprestation på samtliga inblandade. Det hade varit kul att trycka upp en T-tröja med den klassiska texten "Jag var inte med" om det inte varit så att detta varit ett av problemen. TSKs lag har fått lämna skamligt många w.o i båda serierna, och resultaten har naturligtvis blivit därefter.  

Vi har haft en kombination av olyckliga omständigheter och prioriteringar och har nästan aldrig kunnat spela med ordinarie lag i någon match. Till följd av detta lever båda lagen under allvarlig risk för nerflyttning en division - vilket vore bedrövlig då TSK 1 lämnade div 3 i allsvenskan för många år sedan och ett återbesök vore förmodligen inte helt skoj.

Lägg till kommentar


Säkerhetskod
Uppdatera