Schackintresserad? Besök Tyresö SK vi älskar schack.

  • Juniorverksamheten

    Tyresö SK har verksamhet för juniorer på "hemmaplan" i föreningsgården Kvarnhjulet. På begäran försöker vi också erbjuda verksamhet i skolor i Tyresö och Nacka.

  • Allmänna verksamheten

    Tyresö SK har sin allmänna verksamhet på "hemmaplan" i föreningsgården Kvarnhjulet. Kvarnhjulet ligger i Bollmora (Tyresö centrum)

  • Något på gång

    Tyresö SK kommer att försöka starta om sina nybörjar kurser under vintern 2017. Mer info kommer.

Fot i gips

Vi var 8 personer som modigt gav oss iväg på kryssning till Mariehamn och tillbaka. På vägen dit lyckades undertecknad slita av hälsenan och resultatet ser ni här till vänster. Inte den bästa tiden att hoppa omkring i gips kanske... Hurso

mhelt, förutom denna incident, bjöds deltagarna (Svante, Göran, Börje, Peter, Lars, Åke och undertecknad) på ett föredrag om svenskt schacks första storstjärna - Gideon Ståhlberg (betydligt starkare än jag trott som bara växt om med Zürich 1953). En blixtturnering omringade föredraget (4+3 ronder) och undertecknad lyckades på något sätt vinna tillställningen med 7/7. De andra tyckte väl synd om en .... Efter lite extra schackunderhållning i form av diverse partier från nämnda Zürichturnering var det dags färjebyte och återfärd. 

Under återfärden intogs en utmärkt 3-rätters måltid och ytterligare schackspelande, diverse shopping och allmän trevlighet utbröt. Vad jag tror var väl alla tämligen nöjda med detta alternativ till lagmiddagen vi brukar ha efter avslutad säsong. Kanske kan det bli en ny tradition? Nu är det bara SM kvar innan högsommaren utbryter ... Vi ses i augusti!

 

Lägg till kommentar


Säkerhetskod
Uppdatera