Om Tyresö Schackklubb

TSKloggaTyresö Schackklubb har funnits i över 40 år och startades av Svante Wedin med namnet Bollmora Schackklubb.

Vi har regelbundna aktiviteter i föreningsgården Kvarnhjulet på helgfria onsdagar, och för juniorer och ungdomar också tisdagar (på biblioteket i Tyresö centrum) och lördagar. Våra tider på Kvarnhjulet är onsdagar 17.30 till när folk tröttnat, och lördagar mellan 10.00 och 12.00. Du hittar oss på biblioteket mellan 15.00 och 16.30.

Vi deltar i lagmatcher i den allsvenska serien och Stockholms DM, deltar i individuella tävlingar som DM och Rilton Cup, men vi har också en klubbverksamhet med blixt- och snabbschack, Fischer-Random, "vanliga långpartier", simultaner, föredrag och allmänt umgänge under gemytliga former.

Om du är intresserad - kom ner till Kvarnhjulet och prova på! Du kan kontakta någon av nedanstående personer också om du vill veta mer om verksamheten.