Tyresö SK har sin allmänna verksamhet på "hemmaplan" i föreningsgården Kvarnhjulet. Kvarnhjulet ligger i Bollmora (Tyresö centrum)

på gångavstånd från bussterminalen och vi håller till i B-huset, byggnaden närmast centrum vid Nyboda skola (adressen är Pluggvägen 6B).

Våra tider är: onsdagar 19.00 - ingen orkar vara kvar dock längst 22.30. Vi har också på prov en fri tid 18.00 till 19.00 där man spontant kan ordna egen verksamhet.

På kvällarna ordnar vi föredrag som kan handla om allt från egna äventyr i korrespondensschackets värld till retrogradanalysernas mysterier. Och lite till. Ibland tar vi in externa föreläsare på olika teman. Vi har vanligtvis en vår eller hösttävling som tema varje "termin" och däremellan fritt spel, blixt, snabbschack och annat med schackanknytning.

Vi ställer upp med två lag i såväl allsvenska serien (Allsvenskan) som i Stockholm distriktsserie (Lag-DM). Vi hoppas naturligtvis att så många som möjligt vill spela (det brukar inte vara problem att få plats när man väl uppnått spelstyrka för lagen) och vi avslutar säsongerna med en samling för de som spelat i den allsvenska serien.