Tyresö SK har verksamhet för juniorer på "hemmaplan" i föreningsgården Kvarnhjulet. På begäran försöker vi också erbjuda verksamhet i skolor i Tyresö och Nacka.

Verksamheten består av såväl träning som deltagande i tävlingar i Stockholmsområdet och till och med ibland på nationell nivå. Kvarnhjulet ligger i Bollmora (Tyresö centrum) på gångavstånd från bussterminalen och vi håller till i B-huset, byggnaden närmast centrum vid Nyboda skola (adressen är Pluggvägen 6B).

Vi bjuder på såväl individuella tävlingar som lagtävlingar för de som vill. Varje termin brukar vi ha "Stegen" som tema, och dessutom olika klubbtävlingar och fritt spel. Chock är en populär sysselsättning när det finns tillfälle. De som vill kan öva på de olika "springarhäftena" (brons, silver och guld) för att träna grundläggande slutspel.

Våra tider är; onsdagar 17.30 - 19.00 och lördagar 10.00-12.00. Om du är nyfiken på schack kontakta gärna vår junioransvarige - Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..


Skolverksamhet
Tyresö SK försöker på begäran erbjud skolverksamhet i Tyresö och Nacka. Vi har för haft verksamhet i några skolor i kommunerna och ledare som kan ställa upp och hjälpa er att komma igång. Kontakta Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. för mer information.