Avslutning …

Juniorernas avslutning med prisutdelning äger rum den 3 juni.

Seniorernas ordinarie säsong “Went out with a whimper, not with a bang.” för ett bra tag sedan. Vår “traditionella” Ålandskryssning (nåja, sedan ett par år tillbaka i alla fall) är inställd eftersom … tja. Corona och inga kryssningar genomförs förens tidigast i mitten av juni.

That said, vi kan fortsätta med våra online-tävlingar om intresse finns. Det är inget som säger att de behöver upphöra bara för att det är sommar … Bilden är (förmodligen) inte Kapplasse på Hållnäs i norra Uppland, men skulle kunna vara – i så fal är det Gävlebukten/Ålandshav du ser, mitt sommarset och klapperstensfältet. Bara ett par mil från vårt sommarhus där vi (Martin m familj) kommer att vara under sommaren.

Ha en så bra sommar som det går detta märkliga 2020, så ses vi förhoppningsvis till hösten igen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *