Inför sista dagen

Edvin Trost är fortfarande i ledning med 2 ronder kvar att spela.

Inför den sista dagen leder CM Trost ½ poäng på 5½ före GM Ralf Åkesson på 5 och ytterligare ½ poäng före ett koppel av spelare (bland andra gårdagens delade ledare IM Reimanis) på 4½. Bland dessa nio spelare hittar vi den slutliga segraren av jubileumsturneringen. Noterbart är att GM Sivuk har återanslutit  till de potentiella vinnarna efter att ha bärgat 2p under dag 2 medan toppkonkurenterna känt av konkurrensen och spelat remier.

(Foto: Lars OA Hedlund).

2 Comments

  1. Right here is the perfect site for everyone who wants to find out about this topic. You realize so much its almost hard to argue with you (not that I really will need toÖHaHa). You definitely put a brand new spin on a topic which has been written about for decades. Great stuff, just wonderful!

Leave a Reply