JGP – resultat

Så är Tyresö JGP över för denna gång. Arrangemanget flyter på bättre och bättre för varje år, tycker i alla fall övertecknad. I år använde vi också digitala hjälpmedel för resultatrapporteringen, vilket dels gjorde att “den mänskliga faktorn” minskade, och dels att rapportredovisningen efter varje rond gick mycket fortare. Sekretariatet behövde bara vänta in uppdateringen av gruppen på skärmen och sedan börja lotta direkt – vi höll tiderna med råge.

Noterbart är också att i denna den 30e upplagan deltog hela 26 juniorer från Tyresö SK. När har det hänt tidigare? När två klubbar tappade bollen och bidrog med långt färre deltagare än normalt hjälpte det till att hålla deltagarantalet uppe, c 170 unga spelade i fyra klasser (AB och EF fick slås ihop).

Resultaten blev som följer:
AB: 1. Erik Dingertz Kristallens SK 6/7 2. Victor Lilliehöök Wasa SK 5½ 3. Lukas Willstedt SK Rockaden 5½ … 7. Viktor Olovsson Kolewski 5 9. Hongjun Wang 4½ 11. Hugo Hardwick 4½ 17. Marco Johansson Törnblom 4 och vi hade 8 deltagare till med sämre tävlingsvana och resultat. Viktor, Hongjun, Hugo och Marco kämpade i den övre delen stora delar av tävlingen.

C: 1. Rohan Gore Trojanska Hästen 6/7 2. Aryan Banerjee SS 4 Springare 6 (sämre kv.p) 3. Ram Srinivasson Trojanska Hästen 5½ 4. Alexander Gärshag Tyresö SK 5½ (sämre kv.p) … 20. Douglas Nyström Tyresö SK 4p. Samt ytterligare fyra deltagare från TSK. Kul att spel med seniorerna gav utdelning för Alexander!

D: 1. Yohan Thamarai SK Rockaden 6/7 2. Sebastian Shi SK Rockaden 6 (sämre kv.p) 3. Leonard Hammar Trojanska Hästen  5½ … 20. Alex Chen Tyresö SK 4p, Emmanuel Martinez deltog också i D-gruppen med en mer blygsam placering.

EF: 1. Tima Bitsulya SK Rockaden 6/7 2. Axel Schweinebarth Kosmos SK 6 (sämre kv.p) 3. Ivar Arnshav Tyresö SK 5½7. Douglas Hardwick Tyresö SK 4 11. Nils Lundqvist Tyresö SK 4 13. Alexander Svärd Tyresö SK 3½. Amira Sharipova Tyresö SK deltog också på en blygsammare placering. Stort grattis till Ivar som ledde hela gruppen fram till sista ronden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *