Många besökare

Det fanns ett stort intresse för Stockholmsprofilen Vladimir Poleys föredrag, när juniorerna hade sin klubbkväll den 13e.

Det var stort intresse bland våra juniorer när den kände Stockholmsprofilen, och juniortränaren, Vladimir Poley besökte klubben den 13e september. Han höll föredrag om sina möten med Magnus Carlsen och berättade lite om sina elitelever. Efter föredraget stannade efter önskemål och skrev lite autografer och signerade schackprylar.

Att döma av hur många juniorer som stannade ända till slutet (en bit efter 20.00 efter en lång skoldag) så fångade han de flestas intresse. Daniel Harwick tog bilden nedan när vi väntade på att Vladimir skulle komma loss ur köerna på Nynäsvägen.

Vi kan i sammanhanget meddela att Tyresö SK tittar lite på att hyra in en extern tränare för några av de mer intresserade ungdomar vi har i klubben. Mer information kommer inom kort.

Klubblokalen full med intresserade juniorer.
Inför föredrag av Vladimir Poley. Foto: Daniel Hardwick.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *