SM-resultat

En summering av TSKarnas resultat i SM.

Vi hade två TSKare i elden i SM i Växjö. (Kan vi hoppas på fler nästa år när det hålls i Uppsala?).

I 65+-klassen spelade Svante med den äran och tog 5/9 vilket räckte till en fin 5e plats och 40 nya Elo-poäng. Överlägsen segrare i den klassen var Kaj Engström som tog 8½, 1½p för tvåan Gunnar Hedin.

Ännu bättre gick det för Hugo Hardwick i klass III. Med 6½ av 7 möjliga vann han ännu överlägsnare sin klass III-grupp, hela 2p före tvåan Måns Andersson från Eslöv. Som ytterligare belöning erövrade Hugo hela 109 Elo(!) och kommer en bra bit över 1800 på den nya rankingen. Stort grattis!

Vi noterar också att f.d. TSKaren Max Henricson (numera Örebro) vann sin klass II-grupp med 5½ av 7.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *