Corona-eländet

I Corona-tider

Tyresö SK har vid ett styrelsemöte beslutat att återigen starta verksamheten igen, i och med att vaccinationerna är på gång, och samhället öppnas igen. Vi behåller vädringskrav och håller avstånd i lokalen.

Januari 2022:

Seniorer

Öppna TyresöMästerskapet (ÖTM) skjuts upp till 9 mars pga pandemin. Välkommen att anmäla dig! Jag har fått en anmälan så här långt. Tills vidare kör vi lite som vi vill.

Vad gäller juniorverksamheten  –

På onsdagarna kör vi Barometern, en trevlig tävling där partierna är tre varje onsdag och betänketiden 10 min. + 5 sek/drag per spelare. Igår var 12 spelare med! På lördagar har vi träning, 10 – 11 för nybörjare, 11 – 12 för de mer erfarna.

Mer informtion

Går regelbundet ut via klubbmail.

Lagmatcher

Samtliga lagmatcher, såväl Lag-DM som Allsvenskan/Stockholmsserien har pausats. Allsvenskans säsong 2021-2022 har en rond i december, resten under våren 2022, detsamma gäller Stockholmsserien. Under nuvarande förhållanden har vi beslutat att gå ner till 1 lag i allsvenskan (när den nu kommer igång) samt 1 lag i Stockholmsserien (juniorerna). Det allmäna laget i Stockholmsserien behåller dock sin plats i seriesystemet.