Om Tyresö SK

I Corona-tider

Vi har en begränsad verksamhet på Kvarnhjulet så länge samhället i stort fortfarande har Corona-restriktioner och speciella regler.

Juniorerna: vi har fortsatt verksamhet för juniorer “som vanligt” onsdagar och lördagar.

Allmänna gruppen: Vi kommer att ha verksamhet på lokalen med ordentligt med mellanrum mellan borden. Handsprit mm kommer att finnas tillgängligt, och hygienförskrifterna påtalas strängeligen för fysisk närvaro. Fikat kommer att vara kraftigt begränsat. Vi kommer också att ha verksamhet online (Lichess) fortsatt – se särskilda utskick om dessa.

Det är inte över än …

Med vänliga hälsningar,

Tyresö SKs styrelse

Tyresö schackklubb startades för snart 50 år sedan av Svante Wedin – då som Bollmora SK.  Vi är en utpräglad breddklubb med ambitionen att erbjuda våra medlemmar socialt umgänge, intressanta föredrag och möjligheter till tävlingsspel i såväl interna tävlingar som lagmatcher.

Vi har för närvarande tre lag i allsvenska serien/Stockholmsserien, varav TSK I sedan några år tillbaka är bofast i divison 2. TSK III har ambitionen att vara ett uttalat juniorlag (med en äldre medlem som lagledare). TSK II och III spelar i Stockholmsserien. Vi har också två lag i Stockholms Lag-DM.

Varje vår arrangerar klubben Tyresö JGP på Kumla skola.

Vi har (vanligen) klubbkvällarna på föreningsgården Kvarnhjulet (vid Nyboda skola), Pluggvägen 6B i Bollmora. Det är också här vi spelar i Allsvenskan och Stockholmsserien.

Young boy playing chess seated at a table

Juniorverksamheten

Onsdagar: 17.30 - 18.30
Lördagar: 10-11 & 11-12
Kontakta: Svante Wedin - svante.wedin@gmail.com

Man at chess board

Senior/allmän verksamhet

Onsdagar: 19.00-c 22.00
Kontakta: Svante Wedin - svante.wedin@gmail.com
Martin Skjöldebrand - martin@skjoldebrand.org

Hitta till vår ordinarie lokal (gäller EJ Tyresö JGP)

Från Stockholmshållet

Buss: 802, 823, 873, 875 hållplats Tyresö centrum. Notera att 802 och 823 tar stora omvägar på vägen.

Från Haningehållet

Buss: 824 (från Alléplan också 823, 819) hållplats Tyresö Centrum eller (för 824) Nyboda skola.

Med bil

Använd kartan nedan och skapa en vägbeskrivning via anvisningarna. Parkering finns dels vid Kvarnhjulet, dels i Tyresö centrum.

Hitta till Tyresö JGP

Från Stockholmshållet

Buss: 806, 807 hållplats Trollbäckens centrum eller Kumla skola. Notera att 822 och 823 inte går på helgerna.

Från Haningehållet

Buss: 824 (från Alléplan också 819, men det är enklare att gå) hållplats Trollbäckens centrum eller Kumla skola.

Från Trollbäckens centrum (Alléplan) går det en gångväg under Gudöbroleden i närheten av apoteket. Följ denna och tag höger på andra sidan Gudöbroleden. Du ser skolan på vänster sida efter kurvan (c 2-300 meter).

Med bil

Använd kartan nedan och skapa en vägbeskrivning via anvisningarna. Parkering finns i första hand vid Trollbäckens infartsparkering (tag vänster i rondellen vid Trollbäckens centrum, och direkt vänster), men också vid Kumla skola.